mandag den 16. juni 2014

Kaffe i butikken

I øjeblikket har jeg en lækker blend fra Has Bean i espresso kværnen. Det er en blend af 40% vasket Caturra fra Nicaragua og hhv 40 og 20% Villa Sarchi, Yellow Honey processed fra 2 forskellige farme i Costa Rica. De små 250 gr poser er allerede udsolgt men der kommer snart flere.
Gæste Espresso'en er også fra Has Bean. Det er et microlot fra Burundi farmen Mutara Hill, natural processed bourbon og Jackson bønner som har fantastiske  noter af  solbærsirup, mørk chokolade og læder.  Den er skøn både som espresso og filter. Den er udsolgt fra Has Bean og kommer næppe igen.  Jeg har dog nogle få 250 gr (poser så længe  det varer) hvis du vil prøve derhjemme (85 kr).

På dryp menuen har jeg dejlige eksempler på fantastisk kaffe fra  Kenya, Etiopien og Nicaragua fra hhv. Coffee Collective, Drop Coffee og Has Bean.

(UPDATE 19-Juni-2014: Der er nu 250gr espresso på hylderne igen - så længe det varer)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar