mandag den 28. april 2014

Kaffe som serveres hos Forloren Espresso

Jeg har i øjeblikket kaffe fra Drop Coffee og Coffee Collective på hylderne og i kværnene.

Drop Coffee har velfortjent fået masser af opmærksomhed i det seneste år. Kaffen er af super høj kvalitet og er ristet med "attitude" af entusiaster som har noget på hjertet. Jeg sælger et udvalg fra Drop Coffee som hele bønner til at tage hjem, eller du kan få den serveret som sort kaffe i butikken. Jeg forventer snarligt at have en af deres bønner som "gæste espresso".The Coffee Collective behøver næppe nogen særlig introduktion. Jeg har sat to af mine favoritter på menuen:
Daterra Sweet Collection Espresso fra Brasilien, er i mine øjne noget helt specielt. I Coffee Collectives udgave kombineres den klassiske sødme og nødde-noter med den moderne lyse rist som gør bønnes smag ikke overdøves af brændt karameliseret sukker. Den er blevet rigtigt godt modtaget i den forgangne uge.

Kieni fra Nyeri, Kenya er nok en af de dejligste kaffer som jeg har smagt. Det er kaffen, om nogen, som bør kunne overbevise skeptikeren om at frugt, bær og syrlighed også hører hjemme i kaffe. Den smager også helt vidunderligt brygget over is.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar